Niet ingelogd: Log in of registreer.



 

 

Jaarlijkse terugkerende activiteiten.

 

Elk jaar organiseert onze vereniging een aantal activiteiten die vanaf het begin van het jaar al vast ingepland staan. Uiteraard verzorgen wij daarnaast (op verzoek) nog diverse optredens en serenades bij jubilea en soortgelijke gelegenheden.

Oud ijzer actie.
De oud ijzeractie onmisbaar voor onze vereniging. Uw oude metalen leveren ons nieuw koper. EĆ©nmaal per jaar worden de oude metalen door de leden opgehaald. Elke eerste zaterdag van de maand kunt u zelf uw oude metalen doneren, voor plaats en tijd vindt u in de Handelse Courant. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf langs te komen kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij helpen u graag.

Voorjaarsconcert.
Een concert dat in het voorjaar verzorgd wordt staat in het teken van onze jubilarissen

Opluisteren Koningsdag.
Op 27 april mogen wij natuurlijk ook niet ontbreken. Voor de gedecoreerden van ons dorp verzorgen wij dan ook een serenade. Deze serenade vindt plaats op de vooravond van Koningsdag

Afsluitingsconcert.
Als afsluiting van het seizoen word in de laatste week voor de zomervakantie een openlucht concert gepland.

 

Uitwisselingsconcert(en).
Regelmatig verzorgen wij met zusterverenigingen uitwisselingen.

Kermis openen.
In het eerste weekend van oktober staat Handel in het teken van de jaarlijkse kermis. Vrijdag klokslag 18.00 uur wordt deze na een muzikale rondwandeling geopend.

Winterconcert.
Naast het voorjaarsconcert is het winterconcert al jaren een vaste traditie. Het vindt voor Kerst plaats, en staat uiteraard geheel in het teken van Kerst en de winter.

Opluisteren Kerstmis.
Ook een jarenlange traditie is het opluisteren van eucharistievieringen tijdens Kerst. Op Eerste Kerstdag wordt dit door het fanfare orkest gedaan.